Egzotik yeşil tenli ve doğal olarak kıvrımlı ama fit vücutlu eskortları seviyorsanız, o zaman Diyarbakır escort Hayat hayalinizdeki randevu isteğiniz olabilir. Onunla ilgili her şeyi baharatlı ve mükemmel ötesinde sıcacık, özellikle de profesyonel hizmetleriyle karşı karşı kalacaksınız. Sizi kendi yerinde bir ev ortamında karşılayacak. O yaramaz, seksi, alımlı ve yaramaz en önemlisi iyi vakit geçirmek için çok eğlenceli bir kız.
Onunla takıldığınızda sizin için canlanmanızı sağlayacak. Canlı çekiciliği ve cömert gülümsemesinden memnun kalacak ve tekrar geri gideceksiniz. Damak tadını unutmayacaksınız. Hareket şekli çok büyüleyici ve onun yanında ne kadar çok zaman geçirirseniz, ondan o kadar çok keyif alacağınız anlamına gelir. Bir kaç kaşık yemekten sonra veya bir iki düble sonrası dışarı çıkmak isteyeceksiniz çünkü bu kız çok yaramaz ve muhteşem olduğu kadar sohbet edilmeside süper ve ilginç. Eskort Hayat oldukça flörtçü bir kız, bu yüzden onunla bir randevuda çok güleceğiniz kesindir. Senin hakkında ne kadar çok şey öğrenirse, sana o kadar damak tadını verecek. Uzlaşmacı bir kızdır. Bunun nedeni, cömert doğasının tamamen neşe ve mutluluk yaymakla ilgili olduğundan kaynaklanıyor. Hiç pişman olmayacaksınız!
Ofis escort Hayat hanımın çoşkusu bulaşıcıdır, bu yüzden onunla çıktığınız her anın kıymetini bileceksiniz. Beklemek istememek akkılaca birşey. Gerçekten Şimdi Hayat ile randevu yapmalı ve zevkin doruklarına çıkmalısınız. İyi eğlenceler!
Sevdiğim Sunduğum Hizmetler:
69, BDSM, Filme Alınmak (maskeli, kapalı yüz), Vücuttan Vücuda Masaj, CIF, CIM, Egemenlik, Fetiş, FK, Ayak İbadet, GFE, Eskortlar, Masaj, Nuru Masajı, 7/24 Escortlar, OWO, Parti Kızı , Prostat Masajı, Rimming (verme), Rimming (alma), Rol Yapma, Şaplaklama (verme), Striptiz, Uysal, Tantrik Masaj, Jakuzi
Yaş | yirmi ikilerin ortası |
---|---|
Milliyet | Türk |
Dil Bilgim | Türkçe, ingilizce, almanca |
Meme Büyüklüğü | Orta (C-B) Gelişmiş kıyafetler sıkı tutuyor. |
Kıyafet Beden No | 8 |
Yükseklik | 5’8 (1,70 cm) 5’9 (1,78 cm) |
Saç Rengi | kahverengi |
Konum | Ofis/Yenişehir Diyarbakır, Türkiye |
Vay canına! İnanılmaz kalite Hayat! Şimdi o benim Diyarbakır’daki sevdiğim eskort kadınlardan biri. Güzel doğal göğüsler. Hoş koku, muazzam görünüm, Temiz ve eğitimli eskort. Burada bahsedilen tüm hizmetleri yapıyor. Çünkü birlikte muhteşem bir gece yaşadık. En iyi konumda yaşıyor. Binaya kolay erişim sağlanıyor. Güzel ve temiz dairede kalıyor. O saat bekçisi değil ama kaliteli anlar yaşatıyor. Beyler, iyi vakit geçirmek istiyor ve damak tadını unutamayacağınız birini arıyorsanız kesinlikle Diyarbakır eskort hayat hanımı hepinize tavsiye ediyorum. Tekrar görüşmek üzere güzel bayan!!!